Doekhie blijft NDP-trekker in Nickerie

“De VHP is bezig met een scenario. Het volk moet weten dat men bezig is met een scenario, omdat ze geen ontwikkelingsissue hebben. Dezelfde mensen hebben enkele dagen eerder gepubliceerd dat Doekhie zijn kop gaat rollen”, luidt de reactie van Rachied Doekhie op een onthulling van Leakat Mahawatkhan van de VHP dat een NDP-topper hem gevraagd heeft om de afdeling van de partij in Nickerie te trekken. Doekhie weet 100% zeker dat niemand van het kabinet met Mahawatkhan heeft gebeld. “Hij (red.: Mahawatkhan) heeft wel gebeld. Zijn werkwijze kennen we ondertussen al. Niet de president, niet Errol Alibux, niet Clairy Linger en ook niet Wijdenbosch”, vervolgt hij. Het is Mahawatkhan die onlangs juist gevraagd heeft om ontvangen te worden.
Doekhie zegt verder dat er in de NDP geen ruimte is voor politici die steeds hun koers veranderen. “Vanaf ’96 probeert hij binnen de NDP te sluipen. Wij hebben geen ruimte voor politici die meer dood dan levend zijn. Wat gaan we met hem doen? Ik begrijp wel dat een ieder naar de NDP wil komen, maar men schaamt zich vanwege hun eigenverleden; tenminste probeert hij het, echter hebben wij geen ruimte voor hem. Mahawatkhan hebben wij al geëvalueerd en we kennen dus zijn waarde”.
Doekhie zegt dat er niets aan de hand is met zijn gezondheid. Hij verkeert momenteel in blakende gezondheid. Met meer overtuiging en inzet zal hij het politieke werk in de komende tijden verder doen. Doekhie daagt Mahawatkhan uit de naam te noemen van de persoon die hem heeft gebeld, want dan zal je zien hoe hij door de mand gaat vallen.
DM

error: Kopiëren mag niet!