Chef-manager Kirpalani: ‘Het kopen bij Kirpalani is al een actie’

ChefDe floormanager van Kirpalani, Chamile Stein, vertelt dat de verkoop in de vakantie uitstekend verloopt. Er komen veel ouders met hun kinderen. Het is dagelijks heel erg druk. Mensen komen niet alleen om te shoppen, maar ook om in de winkel te wandelen en rond te kijken. ‘Bushaltes staan dichtbij Kirpalani aan de Maagdenstraat, waardoor het voor de kopers gemakkelijk is om in deze winkel te wandelen’, vertelt Stein aan Dagblad Suriname. De afdeling met de huishoudelijke artikelen staat bijna leeg, maar de afdeling met schoolspullen is extra druk. Kirpalani biedt geen speciale acties aan haar klanten. ‘Het kopen bij Kirpalani is al een actie. De prijzen worden zo laag mogelijk gehouden’, zegt Stein. De shift is van 08.00 uur tot 16.00 uur en van 16.00 uur tot 20.00 uur. Kirpalani staat ook in het weekend open.
Dat sociale instellingen schoolpakketten uitdelen, heeft geen negatieve invloed op de verkoop van de winkel, vindt Stein. Zij geven basisgoederen en die spullen kopen de meeste instellingen bij Kirpalani, met de nodige discounts. De kwaliteitscontrole wordt door de managers gedaan. De managers zorgen ervoor dat er kwaliteitsspullen worden gehaald.
Farzana Abdoel

error: Kopiëren mag niet!