Copa Dijkveld 2014 naar halve finales

De Copa Dijkveld 2014 is inmiddels beland in de halve finales. Zondag worden deze wedstrijden afgewerkt. Om 12.00 uur speelt Jong Atta Boys tegen Swit Na Bal, terwijl om 13.00 uur de jongens van SV Tramos het opnemen tegen Adonai. In de kwartfinale was Jong Atta Boys met 2-1 sterker dan uitgerekend Swit Na Bal. Valentino Kiele zette Swit Na Bal op een voorsprong, maar Romero Slijngaard bezorgde Jong Atta Boys alsnog de winst met twee treffers. Doordat Swit Na Bal doorgaat als beste verliezer, krijgen ze een herkansing tegen Jong Atta Boys in de halve finale. Adonai won met 4-2 van FC Interpul, na een 4-0 ruststand. Jordie Misidjan (3x) en Cavier Sandolie scoorden voor Adonai, Romario Vanan en Marnix Brown scoorden voor Interpul. Had Interpul nog een keer gescoord uit de vele kansen die ze kreeg, dan was zij over naar de halve finale als beste verliezer. Tramos won duidelijk van Insaniet met 5-2, na een 4-0 ruststand. Maikel Moeljoredjo van Tramos scoorde 4 keer, Ronnie Vrede pakte ook een doelpunt. Voor Insaniet kwamen tot scoren Claude Finisie en Miquel Molle.
Programma halve finale:
Zondag 21 september 2014:
12.00 uur Jong Atta Boys – Swit Na Bal
13.00 uur Tramos – Adonai

error: Kopiëren mag niet!