CEBO sluit workshop succesvol af

Cebo0
Cebo1
Cebo2De 34 participanten die hebben deelgenomen aan het ‘Creativity for Employment and Business Opportunity (CEBO) training hebben op 13 september hun certifcaat in ontvangst mogen nemen. Naast het in ontvangst nemen van hun certificaten hebben de jonge ondernemers, hun creativiteit en wat zij graag willen ondernemen bewezen aan het publiek.
De directeur van Sport en Jeugdzaken John Sandriman was heel erg onder de indruk van deze jonge ondernemers. Persoonlijk vindt hij dat er weinig aandacht wordt besteed aan jong talent maar dat het deze regering is die jong leiderschap en talenten zal blijven promoten. Volgens de directeur zal dit program een blijvensd karakter hebben.
Ook de minister van Buitenlandse Zaken, Winston Lackin beloofde steun van uit het ministerie waar hij leiding aan geeft.
De CEBO training is in samenwerking met het Caricom Secretariaat voor zes dagen uitgevoerd. Jongeren tussen de 15 en 30 jaar die belangstelling hadden een bedrijfje op tezetten werden getraind. De jonge ondernemers beleefden zes intensieve en leerrijke dagen.
DA

error: Kopiëren mag niet!