‘Women Lifestyle & Shopping' beurs laat zien wat vrouwen kunnen

Women Lifestyle (2)
Women Lifestyle
Women Lifestyle (1)‘We hebben een sfeer gecreëerd om bezoekers meer inzicht te geven in de belevingswereld van de vrouw’, zegt Marion Stekkel-Vroom, voorzitter van Women In Business Suriname bij de opening van de ‘Women Lifestyle & Shopping’ beurs donderdagmiddag in de hal van de Kamer van Koophandel en Fabrieken. ‘We weten half nog niet waarmee de vrouw zich bezighoudt en wat haar interesses zijn. Met de beurs gaan we laten zien waar de vrouw zich allemaal mee bemoeit’, laat Stekkel weten.
Women In Business Suriname stond voorheen bekend onder de naam Women in Business Group. De naamsverandering heeft te maken met het feit dat deze organisatie thans veel meer is dan een groepje ondernemende vrouwen. Na 21 jaar heeft deze organisatie haar bestaansrecht bewezen. Dit merkte minister Don Tosendjojo van Handel en Industrie op. Hij zegde ook steun toe aan deze organisatie. Minister van Onderwijs & Volksontwikkeling Ashwin Adhin zei in zijn toespraak dat er instituten worden opgezet op zijn ministerie om het ondernemerschap te professionaliseren.
Op de beurs bieden 60 standhouders hun producten en diensten aan. Er zijn slechts enkele mannelijke standhouders, want de vrouw staat centraal op deze beurs. Een breed scala van producten worden er tentoongesteld. Er zijn stands met cosmetica en stands met zelfs auto’s. De beurs zal ook een exclusieve modeshow hebben. De bezoekers kunnen ook een goede slogan bedenken voor de beurs. De winnaar zal beloond worden met een tablet. De beurs duurt tot zondag 14 september.

error: Kopiëren mag niet!