Man met schotverwonding aangetroffen langs de weg

De 44-jarige landbouwer, Bryan M., is gistermiddag omstreeks 18.00 uur met een schotverwonding langs de weg te Plantage Eendracht in het district Para aangetroffen. Gebleken is dat het slachtoffer omstreeks 17.00 uur met zijn zoontje van zijn kostgrond kwam. Toen zij langs de geasfalteerde weg waren ter hoogte van de Krakaweg, stuurde de vader zijn zoontje om het hek dicht te trekken. De zoon liep 30 meters terug, terwijl de man langs de weg op hem wachtte. Plotseling hoorde Bryan een schot en voelde op hetzelfde moment pijn in zijn onderlichaam. Hij kwam hierdoor te vallen, maar stond na enkele seconden op. Er werd weer op hem geschoten en hij viel bij het tweede schot in een droge greppel. Hij begon te schreeuwen en zijn zoon schoot hem te hulp, die vervolgens naar huis rende om zijn moeder erbij te halen. Een voorbijgangster die ook het schot hoorde, schakelde de politie van Zanderij in. Per ontboden ambulance werd het slachtoffer vervoerd naar de Spoedeisende Hulp, waar hij ter verpleging is opgenomen. Zijn situatie is stabiel. Vermeldenswaard is dat er op 7 augustus reeds gepoogd was hem van het leven te beroven. Hij werd toen lichtelijk in zijn zij geraakt en werd na medisch te zijn behandeld heengezonden. Hij verklaarde niet te hebben gezien wie op hem heeft geschoten. Wel is hij vanuit het bos aan de overkant van de weg beschoten geworden. Er zijn nog geen verdachten in deze zaak aangehouden. Het onderzoek van deze zaak wordt door de politie van Zanderij overgedragen aan de afdeling Kapitaaldelicten te Geyersvlijt.

error: Kopiëren mag niet!