Vierde verkeersdode in Nickerie

Nickerie heeft de vierde verkeersdode genoteerd. De 51-jarige bromfietser, Annie Kasanmoesdiran, die zondag vanuit de richting van Nieuw Nickerie richting Longmay reed, is ter hoogte van Solom, waar zij een zwenking wilde maken naar een inrit aan haar rechterzijde, aangereden door een auto die achter haar was. Volgens gewestelijk politiecommandant Stanley Benschop is zij ten gevolge van de opgelopen verwondingen woensdag omstreeks 1.00 uur in de middag in het Dokter Lachmipersad Mungra Streekziekenhuis Nickerie komen te overlijden. De autobestuurder is in het bezit van een geldig rijbewijs, maar dit is niet ingevorderd. Er wordt een dossier opgemaakt en doorgeleid naar het Openbaar Ministerie. Benschop betreurt het dat bromfietsers nog steeds het leven laten in het verkeer. Frappant is dat alle 4 verkeersdoden van Nickerie bromfietsers zijn. Vandaar dat er volgens Benschop haast gemaakt moet worden om hen de basisverkeersregels bij te brengen. Hiermee is de verkeersbarometer gestegen naar 52.

error: Kopiëren mag niet!