Onderneemster bij thuisaankomst overvallen

Een 35-jarige vrouw is woensdagavond rond 22.00 uur bij thuiskomst bij haar woning aan de Rio Negrostraat in het ressort Munder overvallen. Inspecteur Sjaam Debi-Tewarie, bevestigt dit geval. Het slachtoffer is een onderneemster en kwam van het werk thuis aan. Zij maakte de poort open en reed haar wagen naar binnen. Toen zij uit haar auto stapte werd ze terstond door twee mannen aangevallen die gemaskerde waren. Volgens het slachtoffer hadden de mannen zakdoeken voor hun gezicht gebonden. Onder bedreiging van een wapen hebben zij eerst haar oorbellen weggerukt. Hierna gingen de daders in de auto. Daar had het slachtoffer een tas gelaten waarin zij waardevolle spullen had bewaard. De rovers zijn ervandoor met een geldsbedrag groot 1420 US$, SRD 800, vier gouden vingerringen, vier paar oorbellen welke zij in haar tas had bewaard. Het slachtoffer heeft daarbij enkele rake klappen moeten incasseren. Na de snode daad verlieten de rovers de plaats. De belagers zijn in een gereedstaande vluchtauto weggereden. De politie van Munder heeft het verdere onderzoek overgedragen aan de recherche.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!