Man stal vingerring van invalide vrouw

De politie van Commewijne heeft een man aangehouden voor diefstal van een vingerring ter waarde van SRD 2.000. De verdachte heeft inmiddels de ontvreemde ring verpand. Hij heeft begin van de maand de vingerring uit de woning van een invalide vrouw weggenomen. Een pleegdochter van de benadeelde had de verdachte op dat moment gezien. De verdachte ging naar de woning van de invalide vrouw en vroeg naar een beetje drinken. Daar de vrouw slecht ter been is, zei ze aan de jongen om zelf water uit de keuken te halen. De verdachte kwam vaker over de vloer bij de vrouw. De vrouw had haar dure vingerring op de microwave geplaatst. De politie heeft de aangifte op 6 september opgenomen. De verdachte werd woensdag aangehouden en in verzekering gesteld.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!