Snelheidsduivel rijdt EBS mast omver

Snelheidsduivel rijdt EBS mast omver.1Gisteren kwam een personenauto aan de Fredericiweg ter hoogte van rijstbedrijf Beni in het district Nickerie in de trens terecht. Hierbij werd de EBS mast omver gereden en kwam de auto tegen een manjaboom tot stilstand.
Volgens de moeder van de bestuurder, zij zat niet in het voertuig, heeft haar zoon hard gereden. ‘Ik had hem nog kort voor vertrek richting Paramaribo nog op het hard gedrukt om niet boven 80 km/u te rijden’, zegt de moeder. Gelet op de situatie heeft haar zoon niet minder dan 100 km/u gereden, aldus de moeder. Alle drie inzittenden en de bestuurder zijn per eigen gelegenheid naar de Spoedeisende Hulp van het Lachmipersad Mungra Streekziekenhuis vervoerd. Het voertuig is aanzienlijk beschadigd.

error: Kopiëren mag niet!