Vrouw onderweg naar het werk mishandeld en beroofd

Een 32-jarige vrouw is dinsdagochtend omstreeks 05.15 uur mishandeld en beroofd door een onbekende manspersoon. Uit het onderzoek blijkt dat zij op de hoek van de Indira Gandhiweg en de Ramgoelamweg is aangevallen door een ongewapende man. Inspecteur Hardew Jhinkoe-Rai geeft aan dat het slachtoffer naar het werk ging toen zij is overvallen en mishandeld. Zij heeft slagen in haar gelaat moeten incasseren. Na de mishandeling is de rover ervandoor gegaan met haar handtas. Volgens de benadeelde had zij twee mobiele telefoons, een portemonnee inhoudend SRD 80,- en belangrijke documenten bewaard in haar tas. De ressortcommandant deelt mee dat de straatrover vooralsnog niet is aangehouden. Het slachtoffer klaagde over pijnen. Haar gezicht is opgezet en daarom is zij verwezen naar de Spoed Eisende Hulp.

error: Kopiëren mag niet!