Michel Nathoe ontmoet Ron Visser in Oezbekistan

Michel Nathoe en Ron Visser voor het hotel in Takshent
Michel Nathoe en Ron Visser voor het hotel in Takshent

4 Michel foto 1Fila-scheidsrechter categorie III, Michel Nathoe, heeft op het Fila-congres in Takshent, Oezbekistan, zijn vriend Ron Visser uit Nederland ontmoet. Waar Nathoe als bestuurslid van de Surinaamse Worstelfederatie (SWF) het congres van de wereldworstelfederatie (Fila) bijwoonde, was Olympisch scheidsrechter Visser in Oezbekistan om de wedstrijden van de Wereldkampioenschappen Worstelen te leiden. Visser en Nathoe kennen elkaar al jaren. Dit jaar nog was Visser in Suriname voor het verzorgen van de scheidsrechtercursus van de SWF. Visser en Nathoe zullen komende dagen vaker in contact zijn met elkaar in Nederland, waar ze de trainingsstage en worstelgala ‘Nederland versus Suriname II’ aan het voorbereiden zijn. Visser zal samen met Jan Loffeld (Fila-categorie II) en Nathoe de wedstrijden leiden van het gala van zondag 21 september 2014 in Sportcentrum West te Rotterdam. Tijdens het Fila-congres in Takshent werd Nenad Lalovic herkozen als de nieuwe voorzitter. Hij mag een termijn van 6 jaar uitzitten. Ook werden er op dit congres 7 leden bijgevoegd aan het Fila-bureau. Een van ze was de Braziliaan Pedro Gama Filho. De SWF ondersteunde ook de kandidatuur van Gama Filho.

error: Kopiëren mag niet!