Man probeerde eigen woning in brand te steken

In de nacht van zondag op maandag heeft een man, ene G., geprobeerd zijn woning in brand te steken. Uit het onderzoek blijkt dat hij de voorbereidingshandelingen reeds gepleegd had. De man bleek onder invloed van alcohol te verkeren. Hij speelde thuis luid muziek af en toen zijn wederhelft hem vroeg om de muziek wat zachter te zetten, werd hij boos. De man raakte verhit en dreigde alles in brand te zullen steken. Hij voegde ook de daad bij het woord en overgoot het balkon met benzine. Op het laatste moment konden de echtgenote en een zoon erger voorkomen. De politie van De Nieuwe Grond werd erbij gehaald en de verdachte werd overgebracht naar het bureau. Hij is ter zake gehoord en na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is G. ter zake poging tot brandstichting in verzekering gesteld. Dit geval deed zich voor aan de Henarweg, een zijstraat van de Livornoweg.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!