Controle van persoonsgegevens van start gegaan

frontIn de binnenstad zijn er mobiele units opgezet, waarbij burgers in verband met de verkiezingen van 2015 hun persoonsgegevens kunnen controleren. Zo zijn er op strategische plekken in de binnenstad personeelsleden van het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB), die de mensen te woord staan om zo hun gegevens na te gaan. Volgens Murphy Todikromo, medewerker van CBB, toont de burgerij wel belangstelling en controleren dan ook gelijk hun gegevens. Hij gaf verder aan dat het niet storm loopt, maar dat de mensen zich wel begeven naar de mobiele unit. Het controleren van persoonsgegevens is niet alleen voor de mensen in Paramaribo of de binnenstad, maar ook mensen uit de verschillende districten kunnen zich begeven naar de unit.
De controle, die op 8 september van start is gegaan, geldt voor alle burgers die tot 1 september 2014 de leeftijd van 16 jaar hebben bereikt of ouder zijn, de Surinaamse nationaliteit bezitten en geregistreerd staan bij CBB. Voor deze controle dienen burgers hun legitimatiebewijs mee te nemen. De burgerij wordt tot en met 8 oktober 2014 in de gelegenheid gesteld, en wel van maandag tot en met zondag, om hun persoonsgegevens te kunnen checken. Dit kan telkens van 8.00 uur tot 18.00 uur.
De verschillende mobiele locaties zijn te Spanhoek, Kwakoeplein, Krasnapolsky, Volkscredietbank, Maretraite Mall, Hermitage Mall, Commissariaat Zuid-West, Academisch Ziekenhuis, Marktplein Nickerie, Meerzorg Veerplein en Eindhalte PL op Lelydorp.

error: Kopiëren mag niet!