Caribbean Cup eindigt in misere voor Suriname

De nationale voetbalselectie van Suriname is er helemaal bekaaid van af gekomen bij de eerste ronde van de Caribbean Cup 2014. Waar een ieder had gedacht dat onze jongens makkelijk de tweede ronde zouden bereiken, zijn we grandioos uitgeschakeld door als laatste te eindigen in een poule met gastland Martinique, Barbados en de kleine Bonaire. De laatste wedstrijd, waar onze jongens moesten winnen, eindigde in een 0-0 gelijkspel tegen Martinique. Hierdoor eindigt Natio op de laatste plaats met 2 punten. Martinique en Barbados gaan over naar de volgende ronde met respectievelijk 6 om 4 punten. Bonaire moet wachten om nog kans te maken op de plek van beste derde. Zij eindigde door een overwinning op Suriname op de derde plaats met 3 punten. Bonaire verloor eerder met 6-0 van Martinique en 4-1 van Barbados. Suriname opende het toernooi met een 1-1 gelijkspel tegen Barbados en verloor daarna verrassend van Bonaire met 3-2. Lange tijd stond Suriname met 3-0 achter in deze wedstrijd.

error: Kopiëren mag niet!