60-jarige zwaargewond na roofoverval

Harold ging maandagavond op bezoek bij een kennis aan de Commissaris Roblesweg toen hij op een gegeven moment werd aangevallen door twee mannen. De daders waren gewapend met een eindhout en een houwer. Er ontstond een worsteling waarbij de 60-jarige man een harde slag met een stuk hout aan zijn hoofd kreeg. Inspecteur Ruben Dijks van politiepost Geyersvlijt geeft aan dat het slachtoffer per ontboden ambulance vervoerd is naar de Spoed Eisende Hulp. Inspecteur Dropatie Ramkhelawan zegt dat de daders wel bekend zijn bij het slachtoffer. De buit bestond uit een geldsbedrag van SRD 1100,-. Dijks geeft aan dat deze zaak overgedragen is aan de recherche. Hij weet niet wat voor letsels het slachtoffer heeft opgelopen. De recherche is belast met het verdere onderzoek en opsporing van het tweetal.

error: Kopiëren mag niet!