500 kinderen geregistreerd voor gratis schoolpakket

500 kinderen geregistreerd voor het ontvangen van een gratis schoolpakket.4
500 kinderen geregistreerd voor het ontvangen van een gratis schoolpakket.2In de periode 28 tot en met 30 augustus heeft Stichting de Gouden Lepel een bijzondere registratie afgesloten. 500 kinderen uit minder draagkrachtige gezinnen zijn geregistreerd om in aanmerking te kunnen komen voor een schoolpakket. De kinderen zullen blij worden gemaakt met een schoolpakket inhoudende een schooltas, schriften, pennen, potloden, veger, slijper, nieuwe uniformhemden en een broek. Deze pakketten zijn bestemd voor kinderen van de eerste tot en met de zesde klas van de lagere school.
De stichting merkt op dat er een grote nood is, vooral rond deze periode van het jaar. Ouders en verzorgers die de eindjes aan elkaar proberen te knopen, geven aan dat de ondersteuning van de stichting een grote hulp is. Zij zijn de stichting dankbaar en kijken uit naar de Feeding Day op 20 september. De stichting hoopt op deze wijze de ouders die het moeilijk hebben met jaarlijkse uitgaven aan schoolbenodigdheden te ondersteunen, en de kinderen te stimuleren om met frisse moed het nieuw schooljaar te starten.
De verstrekking van de pakketten zal plaatsvinden op zaterdag 20 september 2014 in het gebouw van de Nieuwe Generatie Gemeente Godsbazuin aan de Verlengde Keizerstraat 37. Naast het schoolpakket zullen er ook goede tweedehandse kledingstukken, schoeisel, belegde broodjes en drank aan de ouders en kinderen worden verstrekt.
Aangezien deze actie met hoge kosten gepaard gaat, doet de stichting een dringend beroep op de gemeenschap om dit project te ondersteunen middels sponsoringen.

error: Kopiëren mag niet!