Watermeloenverkoper beroofd van SRD 900

Een scholier die in zijn vrije dagen fruit, in deze watermeloen, verkoopt aan de Martin Luther Kingweg ter hoogte van de Tout Lui Fautkanaalweg, is zaterdag beroofd door twee mannen die zich voordeden als te zijn klanten. Volgens verklaring van de 15-jarige verkoper stapten twee mannen uit een Toyota Starlet. Één van de mannen zou zogenaamd een watermeloen kopen. Hij bood de jongen SRD 50 aan. De verkoper moest dan kleingeld retourneren en haalde daarbij de dagopbrengst uit zijn zak. Terwijl hij bezig was het kleingeld voor de mannen neer te tellen, rukte één van de criminelen de bundel bankbiljetten uit handen van de verkoper en reden zij vervolgens weg. De politie van Livorno heeft de aangifte opgenomen. Volgens de benadeelde hosselaar was de dagopbrengst SRD 900.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!