Vrouw opgenomen na explosie in huis

De 47-jarige Damjantrie B. meer bekend als Bea is dinsdagochtend omstreeks 05.20 uur zwaar gewond geraakt als gevolg van een explosie. Opmerkelijk is wel dat men tot nu toe niet heeft kunnen achterhalen wat precies geëxplodeerd is. Zij heeft ernstige brandwonden opgelopen over haar hele lichaam. Dit incident vond plaats te leiding 16 A in het district Wanica. Dagblad Suriname sprak met de echtgenoot van Bea. Hij geeft aan dat zijn vrouw naar de keuken liep toen hij in de kamer iets voelde trillen. Kort daarna hoorde hij een harde knal. Volgens de echtgenoot hadden zij twee gascilinders in huis. Beide zijn nog in tact.
De afdeling Voorlichting van de politie meldt evenwel dat er een gascilinder is geëxplodeerd. Het slachtoffer is opgenomen in het Diaconessenhuis op de Intensieve Care. Volgens de familie verkeert het slachtoffer in kritieke toestand. Op het moment van de explosie was de vrouw samen met haar man en twee kinderen in het huis. Haar twee kinderen, van 25 en 15 jaar, zijn ongedeerd gebleven. Het betreft in deze een stenen laagbouwwoning. De schade is aanzienlijk Een deel van de inboedel is ook beschadigd. De politie van Santodorp is belast met het onderzoek.

error: Kopiëren mag niet!