Marktventers vandaag in opstand

IFDe marktventers van de Centrale Markt geven Dagblad Suriname te kennen dat zij de rancuneuze en dictatoriale houding van de marktleiding en met name van marktmeester Stephanus Korendam beu zijn. De marktventers zijn het niet eens met de verhoogde huurstandgelden. Zij gaan vandaag in actie en zullen de president om aandacht vragen bij het parlement. Dit vertelt een marktventer aan Dagblad Suriname. Alle marktventers zullen zich bij de Centrale Markt verzamelen en van daaruit naar het parlement trekken om de president te spreken. ‘De Centrale Markt wordt voor vandaag gesloten’, vertelt een marktventer. Na gesprekken gevoerd te hebben met verschillende instanties hebben deze marktventers toch geen oplossing meegekregen voor de eerder aangehaalde problemen.
Farzana Abdoel

error: Kopiëren mag niet!