99-jarige man bijna dood gewurgd bij overval

De 99-jarige Jeffery Johannes is in de nacht van maandag op dinsdag overvallen door een onbekende man. Volgens zijn kleinzoon, James Crichlow moet de inbreker omstreeks 00.15 uur het huis zijn binnengedrongen. Ten tijde van het strafbaat feit was het slachtoffer alleen thuis. Et slachtoffer werd wakker nadat hij een gestommel had gehoord. Kort daarna is hij gewurgd door een man. De 99-jarige man heeft keihard teruggevochten en verzette zich hevig. Op een gegeven moment toen hij geen weerstand meer kon bieden viel hij op de grond. Crichlow geeft aan dat de overvaller vermoedelijk dacht dat zijn grootvader reeds het leven heeft gelaten. De dader is zonder medeneming van iets uit het huis gevlucht. Het slachtoffer heeft pijn aan zijn keel en mond. Dit alles gebeurde op Henar in het district Nickerie. De politie en recherche zijn bezig met het onderzoek.

error: Kopiëren mag niet!