Brandweerbond luchthaven maandag in vergadering

De voorzitter van de brandweerbond, John Seedorf, gaf Dagblad Suriname in een eerdere reactie te kennen dat de brandweerlieden van de luchthaven te Zorg en Hoop de situatie beu zijn. “Er heerst ontevredenheid onder de brandweerlieden”, vertelt Seedorf. De bond zou van de week om de tafel zitten met de minister van Transport, Communicatie en Toerisme om de pijnpunten weg te werken. Door de ziekte van de voorzitter van de brandweerbond is de vergadering verschoven naar maandag. De bond wil dat de veiligheid van de brandweerlieden gegarandeerd wordt. Ook wil men de beschikking hebben over kleding en voldoende voertuigen. Volgens Seedorf doet de commandant van de luchthavenbrandweer, zijn werk niet naar behoren. “Het beleid op de luchthaven te Zorg en Hoop is rommelig”, zegt Seedorf. Volgens hem moet er verandering komen.

Farzana Abdoel

error: Kopiëren mag niet!