Man mishandelt vrouw tot bloedens toe

Een vrouw deed aangifte betreffende een geval van huiselijk geweld op politiepost Marienburg. De politie heeft over haar hele lichaam letsels waargenomen. Het slachtoffer verklaarde dat zij vaker mishandeld is door haar concubaan. Op de bewuste dag is de vrouw tot bloedens toe afgeranseld. Zij heeft klappen, slagen met de vuisten en schoppen moeten incasseren. Alsof dat niet genoegwas, heeft de driftkop haar met een steen bewerkt. Het slachtoffer klaagde over pijn over haar hele lichaam. Zij werd verwezen naar een arts. De verdachte heeft zich een week buiten de arm van de politie kunnen houden. Hij koos het hazenpad bij het zien van de politie. Uiteindelijk is het de politie op vrijdag 29 augustus gelukt om de verdachte in de kraag te vatten. De politie van Marienburg heeft de verdachte overgebracht naar het bureau. De verdachte verklaarde zijn concubine slechts een klap te hebben verkocht. Het motief achter deze mishandeling is jaloezie. Na overleg met het parket is de 42-jarige Kenneth K. in verzekering gesteld.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!