Jongeren met topprestaties gehuldigd door de VHP

Jongeren met topprestaties gehuldigd door de VHPDe VHP heeft hulde gebracht aan vier jongeren die in de achter ons liggende periode topprestaties hebben geleverd en op die manier Suriname positief op de wereldkaart hebben geplaatst. Uit handen van voorzitter Chandrikapersad Santokhi mochten Fardeen Niamat, Shivan Bissesar, Viresh Giasi en Yaël Touw Ngie Tjouw een award en een oorkonde in ontvangst nemen. Niamat werd kampioen in de U-10 klasse van het Caribbean Chess Carnival te Trinidad en Tobago, Bissesar wist brons te behalen op de Internationale Natuurkunde Olympiade in Kazakhstan en Giasi wist de titel van Fidemeester te behalen tijdens de 41ste Schaakolympiade in Noorwegen.
Verder heeft Touw Ngie Tjouw Suriname positief naar buiten weten te brengen door 3 gouden medailles te behalen op de 20ste Caribbean Island Swimming Championship te Barbados. Giasi geeft in gesprek met Dagblad Suriname aan dat hij enorm blij is met het feit dat de VHP jongeren huldigt die topprestaties leveren. Hij is van mening dat de VHP de enige politieke partij is die deze jongeren eert. Volgens hem zouden meerdere politieke partijen dit voorbeeld moeten overnemen. De VHP is ook bijzonder trots op Miguel van Assen, die onlangs een gouden medaille wist te behalen op de Youth Olympics in China voor het onderdeel hinkstap springen. De VHP is trots op dit historisch succes, omdat het aantoont dat Suriname als klein land in staat is om zich op wereldniveau succesvol te laten meten met andere landen, wat inspirerend kan werken voor veel Surinaamse jongeren. Santokhi geeft in gesprek met Dagblad Suriname aan dat zodra Van Assen in Suriname is, hij gehuldigd zal worden door de partij.
Genaro Alpin

error: Kopiëren mag niet!