Inter Moengotapoe wint van nationale selectie Frans-Guyana

De ploeg van Inter Moengotapoe heeft woensdagavond in een oefeninterland de nationale selectie van Frans-Guyana verslagen met 2-1. De oefeninterland werd afgewerkt in Cayenne. De peperdure nieuwe aanwinst, Stefano ‘Boeroe’ Rijssel, scoorde onder andere een van de goals uit een vrije trap. Het tweede doelpunt van Inter kwam uit een auto-goal. De Fransen op hun beurt scoorden uit een strafschop. De miljoenenploeg van clubpresident Ronnie Brunswijk bereidt zich voor op het nieuw seizoen. Niets minder dan het kampioenschap van de CFU-kampioenschappen eist de clubvoorzitter op. Hij heeft flink met geld gestrooid om de beste spelers van de Hoofdklasse bij elkaar te halen. Zo zijn de Leo Victor-sleutelspelers Albert Nibte en Romano Holtuin overgenomen, alsook Jurmain Vallei en Rocky Kaise.

error: Kopiëren mag niet!