Vriendin brengt vriend vijf steken toe

De 23-jarige R.L. is in verzekering gesteld door de politie van De Nieuwe Grond voor het steken van haar vriend. Zij heeft dinsdagavond haar vriend met wie zij samenwoont eerst gebeten en daarna vijf messteken in zijn rug toegebracht. Deze zaak belandde uiteindelijk bij de politie. De sterke arm heeft beide partijen uitgenodigd voor verhoor. Uit het onderzoek blijkt dat het niet de eerste keer is dat de vrouw haar vriend heeft bewerkt met een mes. Dat was twee keer eerder al gebeurd. Dit was aanleiding genoeg voor het Openbaar Ministerie om uiteindelijk de bijtende en stekende vrouw in verzekering te stellen. De aanleiding van dit tafereel is dat de vrouw van mening was dat haar vriend over haar oudere zus zou hebben geroddeld. Zij werd boos en pleegde het strafbare feit in een agressieve bui. De vijf messteken zijn op diverse plekken aan de rug van de man toegebracht en de politie heeft de beet op de linkerborst waargenomen. Hangende het verdere onderzoek blijft de vriendin in verzekering. De vorige keren hebben partijen de zaak binnenshuis afgehandeld. Dit geval deed zich voor op het Reebergproject.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!