Hond in rioolput Nieuw Weergevondenweg

Rioolput NwTijdens een wandeling dinsdagavond aan de Nieuw Weergevondenweg is een hond plotseling in een opengelaten rioolput terechtgekomen. De eigenaar van het huisdier gaf Dagblad Suriname te kennen dat zij schrok toen zij haar hond ineens hoorde kreunen in de 2.65 meters diepe rioolput. Zij was genoodzaakt met een kraanwagen, die toevallig in de buurt was, het zware deksel te laten verwijderen om de inmiddels hulpeloos doodangstig geworden hond zijn leven te redden. Na 45 minuten was het eindelijk gelukt om het arme dier uit zijn benarde positie te halen. De eigenaar van de hond kan niet begrijpen welke onverantwoordelijke persoon zo een put open kan laten. Het kon even goed een kind of een dier zonder baas zijn geweest. Gehoopt wordt dat het ministerie van Openbare Werken zo snel mogelijk erop zal toezien dat deze waterput wordt gedicht en dat soortgelijke gevallen worden voorkomen.
FR

error: Kopiëren mag niet!