‘Ik was weg toen ik loop tegen hoofd voelde’

Een 54-jarige ondernemer is woensdag op klaarlichte dag voor zijn woning in het ressort Uitvlugt overvallen door twee ongemaskerde mannen. “Ik was op dat moment helemaal weg”, vertelt de ondernemer aan Dagblad Suriname. “Voor het eerst in mijn leven voelde ik me echt bedreigd; het is geen prettig gevoel om de loop van een wapen tegen je hoofd te voelen. Ik heb geen woorden over voor deze schurken. Deze criminelen vrezen voor niets. Zonder masker en in het openbaar worden hardwerkende mensen van hun have en goed beroofd. In andere landen zouden deze elementen bang zijn om zo iets uit te halen”, merkte de ondernemer op. Op die bewuste middag kwam hij net thuis aan. Terwijl hij uit zijn voertuig stapte, zag hij een loop van een wapen op hem gericht. De daders hebben in rap tempo de daad gepleegd. Zij hebben een tas welke de ondernemer bij zich had weggerukt en gelijk het hazenpad gekozen. Volgens de ondernemer had hij de dagopbrengst van bijkans SRD 3.000, een Samsung Tablet en persoonlijke spullen in de tas bewaard. De politie van Uitvlugt heeft de aangifte ontvangen en is bezig met de opsporing en aanhouding van de criminelen. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!