Alweer winkelier gekapt bij overval

Vijf gemaskerde criminelen gewapend met vuistvuurwapens en messen hebben donderdagochtend omstreeks 02.15 uur een winkelier aan de Martin Luther Kingweg (Highway) overvallen. De supermarkt is nauwelijks enkele maanden geleden geopend. De daders zijn via het achterterrein op het dak van het magazijn geklommen. Vervolgens hebben zij twee ijzeren spijlen doorgeknipt en verbogen om via de ontstane opening zich toegang tot het pand te verschaffen. Eenmaal binnen vielen zij twee Chinese mannen en een vrouw aan. Één van de slachtoffers, heeft een ernstige kapwond aan zijn hoofd opgelopen. De daders hebben SRD 25.000, USD 6.000, en een Ipad buitgemaakt. Na de daad zijn ze gevlucht. De politie van Livorno heeft deze zaak in onderzoek. Het blijkt dat het slachtoffer met de kapwond per eigen gelegenheid naar de Spoedeisende Hulp is vervoerd. Het onderzoek in deze zaak wordt voortgezet.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!