Derde slachtoffer aanrijding Afobakkaweg buiten levensgevaar

Drie personen raakten op zondag 17 augustus betrokken bij een verkeersongeval op de Afobakkaweg ter hoogte van de afslag naar Powakka. Daarbij hebben de twee Turkse mannen Anthony Jacobus (51) en de 50-jarige Turghy Saliturk het leven gelaten en een derde persoon, Juldrin M., is zwaar gewond vervoerd naar het ziekenhuis. Inspecteur Ligeon van Verkeersunit Wanica geeft aan Dagblad Suriname mee dat het derde slachtoffer in eerste instantie in kritieke toestand verkeerde. Hij verkeert momenteel buiten levensgevaar. Op de bewuste avond hadden de slachtoffers bandenpech. Zij waren langs de weg bezig een band van hun wagen, en wel het rechterachterwiel, te verwisselen toen ze geschept werden door een auto die in dezelfde richting reed. Volgens de bestuurder werd hij verblind door een tegenligger, waardoor hij het drietal niet opmerkte op het wegdek.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!