50-jarige bromfietser veroorzaakt aanrijding

50 jarige bromfietser verooraakt aanrijding 1Gistermiddag vond er omstreeks 2 uur in de middag een aanrijding plaats op de kruising van de DC Parabirsinghweg en de Wilhelminastraat in Nickerie. De 50-jarige bromfietser Lloyd Rollings kwam vanuit de Wilhelminastraat, terwijl de autobestuurder, Sewkoemar Nahak, over de DC Parabirsinghweg reed. De bromfietser heeft geen voorrang verleend aan de autobestuurder, waardoor de bromfiets tegen de auto opbotste. De bromfietser kwam terecht op de autoruit en daarna op de berm. De autobestuurder heeft geprobeerd te remmen, echter zonder resultaat. Beide voertuigen zijn voor verder onderzoek in beslag genomen door de politie. Het rijbewijs van de autobestuurder is ingevorderd en de auto wordt herkeurd. De autobestuurder heeft letsels opgelopen. Er moest operatief worden ingegrepen bij de bromfietser, daar hij een diepe snee aan zijn been, buik en borst kreeg. De roep naar een drempel is in dit gebied groot. Omstanders vroegen zich af waarom de certificering van bromfietsers uitblijft. Op 1 juli heeft zich op dit kruispunt een zware aanrijding plaatsgevonden, waarvan het slachtoffer en de veroorzaker nog niet helemaal hersteld zijn.

error: Kopiëren mag niet!