Onderzoek oorzaak brand Coronie duurt voort

‘Het onderzoek van de brand, die zaterdagavond in hotel Palace te Coronie is uitgebroken, duurt voort’, zegt brandweervoorlichter Olton Pinas. Hij geeft aan dat de politie van Coronie nog bezig is na te gaan wat de oorzaak is geweest van de brand. Bij deze felle brand is de bovenverdieping van het hotel volledig afgebrand. Ook de benedenverdieping heeft water- en schroeischade opgelopen. De brandweer arriveerde laat op het brandadres, omdat diverse voertuigen slordig geparkeerd stonden langs de weg in verband met een feest. Daarnaast kreeg de brandweer te kampen met een defect voertuig, waardoor een draagbare motorspuit werd ingezet om het pand te kunnen redden. Vanwege het optreden van de manschappen hebben de belendende panden geen schade opgelopen. De brandweerlieden hebben met man en macht de brand geblust ondanks alle tegenslagen.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!