Nep politiemannen beroven Chinees

Een Chinese man is in zijn woning beroofd. Dit gebeurde dinsdagavond aan de Schmeltzweg, omgeving Jozef Israelstraat, Paramaribo-noord, omstreeks 20.00 uur. Drie verdachten meldden zich bij de man aan als te zijn politieagenten in burger. Zij hielden de bewoner voor dat zij in verband met een onderzoek naar binnen moesten. Inspecteur Ruben Dijks van Geyersvlijt geeft aan dat uit het voorlopig onderzoek blijkt dat er SRD 5000,- van het slachtoffer is buitgemaakt. Een van de daders legitimeerde zich met een zogenaamde legitimatiebewijs. Eenmaal binnen haalden zij alles overhoop, waarbij geld en andere zaken zijn meegenomen. De ressortcommandant geeft aan dat het onderzoek in deze zaak duurt voort. Men is bezig met de reconstructie. Het slachtoffer is nog niet uitgebreid gehoord. Daarvoor is de hulp van een tolk noodzakelijk. De politie van Geyersvlijt onderzoekt deze zaak.

error: Kopiëren mag niet!