44ste verkeerslachtoffer was niet in verwachting

Sheshma Kalicharan, een tante van de 35-jarige autobestuurder Angelique Bisoen die vrijdagavond om het leven kwam in het verkeer, geeft aan dat haar nichtje niet in verwachting was. Volgens Kalicharan zou haar nichtje de volgende dag na het fatale verkeersongeval haar 36ste verjaardag vieren. Op die bewuste dag reed Bisoen vanuit Nickerie richting Paramaribo. Ter hoogte van de brug te Boskamp ging zij met haar voertuig over de kop en vervolgens in de goot. Dit geval vond plaats omstreeks 19.30 uur. Voorbijgangers die dit ongeval zagen, schakelden de politie in. Een ziekenauto vervoerde het verkeersslachtoffer naar een poli. Zij klaagde over inwendige pijnen. Bisoen was alleen in het voertuig. Bij de poli aangekomen, toonde Bisoen geen tekenen van leven meer. Een arts stelde de dood vast. Wat zeer teleurstellend voor de familie is, is dat er in de media is verspreid dat Bisoen in verwachting was. Dit berust volgens de tante niet op waarheid. Mensen komen thuis en merken op dat het jammer is dat zij ook in verwachting was. “Mijn nichtje kwam van Nickerie naar huis, toen dit incident plaatsvond. Zij is er niet meer. Wij willen hebben dat de media de ware toedracht vermelden. Op de politiewebsite staat nog steeds dat Bisoen 26 jaar was.”
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!