26-jarige vrouw overleden in het verkeer

De 26-jarige zwangere autobestuurder Angelique Bisoen is vrijdagavond om het leven gekomen in het verkeer. Zij reed van uit Nickerie richting Paramaribo. Terhoogte van de brug te Calcutta ging zij met haar voertuig over de kop en vervolgens in de goot. Dit geval vond plaats omstreeks 19.30 uur. Voorbijgangers die dit ongeval zagen schakelden de politie in. De ziekenauto is ter plaatse verschenen en vervoerde het verkeersslachtoffers naar een poli . Zij klaagde van inwendige pijnen. Bisoen was alleen in het voertuig. Daar aankomen bleek dat Bisoen geen tekenen van leven meer vertoonde. Een arts stelde de dood vast. Bisoen was op de volgende dag na het verkeersongeval dus op zaterdag 16 augustus jarig zijn. Zij zou haar 27e jaardag vieren. Het ontzielde lichaam is na afstemming met het Openbaar Ministerie vrijgegeven aan de familie voor de teraardebestelling.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!