Vader die zoon stak aangehouden

De vader die zijn 21 jarige zoon woensdagavond te Redi Doti met een mes een steekverwonding toegebracht in zijn buikstreek is aangehouden. De verdachte is gisteravond tussen 20.30 uur en 21.00 uur door enkele dorpbewoners van Pierre kondre en Redi Doti overgedragen aan de politie. Na te zijn voorgeleid is de vader hangende het onderzoek in verzekering gesteld. Het motief is voor alsnog onduidelijk. Hij verklaart dat hij dronken was en niet weet wat hij heeft gedaan. Het slachtoffer moet ruzie hebben gekregen met zijn vader toen die thuis kwam. De vader pakte op een gegeven moment een mes en stak zijn zoon in de buikstreek. Na de daad vluchtte de vader het bos in. Het slachtoffer ligt ter verpleging op de afdeling Intensve Care van het ziekenhuis. Het mes waarmee gestoken is, is door de politie van Paranam in beslag genomen.

error: Kopiëren mag niet!