Aanhouding Pascal Brunswijk rechtmatig

De rechter-commissaris heeft de aanhouding van de verdachte Pascal Brunswijk afgelopen vrijdag rechtmatig geacht. De verdachte was op zondag 3 augustus aangehouden op verdenking van diefstal uit de wagen van zijn vader. Volgens de aangever, Ronnie Brunswijk, had zijn zoon USD 30.000 uit zijn auto ontvreemd. De vader had dit geld in zijn wagen achtergelaten. Op de bewuste dag na de ontdekking van de diefstal alarmeerde de benadeelde de politie van Moengo. De verdachte was met het geld richting Paramaribo vertrokken. Na de melding heeft de politie de verdachte Pascal op Tamanredjo aangehouden. Bij onderzoek en visitatie werd slechts USD 7.000 op de verdachte aangetroffen. De aanhouding van de verdachte is verlengd met 30 dagen.

error: Kopiëren mag niet!