Vader verdacht van verkrachting

Een 16-jarig meisje beschuldigt haar biologische vader van verkrachting. In de nacht van zaterdag op zondag sliep het slachtoffer in haar kamer. Op een gegeven moment werd zij wakker en trof haar vader op haar aan. Zij werd wakker vanwege de pijn die zij aan haar geslachtsdeel voelde. De verdachte probeerde het meisje in haar slaap te verkrachten. Na de ontdekking gilde het slachtoffer luidkeels, waarna de moeder wakker werd en zich bij haar dochter begaf. De verdachte had zich intussen uit de voeten gemaakt. De politie van Kwatta is hierover gewaarschuwd. Zij hebben het slachtoffer gehoord en haar verwezen naar een gynaecoloog. De behandelende arts moet vaststellen of er hier inderdaad sprake is van een zedenmisdrijf. De sterke arm is bezig met de opsporing en aanhouding van de vader.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!