Dienstvrouw verdacht van beroving

Een 71-jarige man is gisteren overvallen in zijn woning aan de Imandiweg. Uit verklaring van de aangever blijkt dat hij een advertentie had geplaatst, waarin hij gevraagd had naar een dienstvrouw. Een dame reageerde hierop en ging maandag 4 augustus omstreeks 15.00 uur op bezoek. Zij werd in dienst genomen. De man werd kort daarna in zijn slaap verrast door twee mannen van wie één gemaskerd was. Volgens hem waren de daders gewapend met messen. Het slachtoffer incasseerde een slag met het mes in zijn gelaat. Onder bedreiging van het mes maakten de rovers SRD 1.200, Euro 500, sieraden en belangrijke documenten buit. Aan de krant deelt de benadeelde mee dat de vrouw weg was met een bos sleutels van zijn huis. De mannen hebben middels sleutels zich toegang tot de woning verschaft. De daders hebben perceelkaarten, het rijbewijs en id-kaart van de benadeelde meegenomen. De politie heeft de aangifte opgenomen en is bezig de vrouw alsook de twee rovers op te sporen. De 71-jarige man geeft aan dat hij de ongemaskerde rover bij weerzien zal kunnen herkennen.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!