Wegafsluiting op Oost-West Verbinding te Coronie

Op donderdag 7 augustus zullen er herstel werkzaamheden plaats vinden aan de Oost West verbinding, ter hoogte van km 119 in het district Coronie. De werkzaamheden zullen aanvangen om vijf ‘s middags en zullen worden afgerond op vrijdagmorgen zes. De werkzaamheden zullen worden uitgevoerd door het Ministerie van Openbare Werken. De weg zal voor alle verkeer in beide richtingen zijn gesloten . Politie zal ter plaatse aanwezig zijn voor de nodige instructies. Op alle weggebruikers wordt dringend een beroep gedaan om zich te houden aan de richtlijnen ter plaatse. De 60-jarige Amidjan B. en de 40-jarige Mukesh B. zijn gisteren door de douane recherche aangehouden nadat in pakken geraspte pomptayers en cassave cocaïne is aangetroffen. De pakken waren in een container geladen bestemd voor de export. Het bruto gewicht van de in beslag genomen drug is iets meer dan 4 kilogram. De verdachten zijn overgedragen aan de Anti Narcotica-Brigade. Hangende het onderzoek zijn zij in verzekering gesteld. De drug is in beslag genomen.

error: Kopiëren mag niet!