Waldo’s Travel pleit voor meer investeringen in cruisetoerisme

Het personeel van Waldo’s Travel is breedvoerig ingelicht over de nieuwe samenwerking (foto: Regillio Derby)
Het personeel van Waldo’s Travel is breedvoerig ingelicht over de nieuwe samenwerking (foto: Regillio Derby)
Suriname kan meer halen uit cruisetoerisme. De overheid, althans het ministerie van Transport, Communicatie en Toerisme (TCT), moet meer investeren hierin. Dit zegt Waldo Gobardhan, directeur-eigenaar van Waldo’s World Wide Travel Service, aan Dagblad Suriname. Op dit moment is cruisetoerisme booming in onze regio. Gobardhan wil dat Suriname ook moet profiteren van de ontwikkelingen. ‘Maar dan moeten de investeringen in bijvoorbeeld terminals, klantvriendelijkheid, trips naar het binnenland en veiligheid in place zijn’, zegt hij. In elk geval investeert en speelt Waldo’s Travel al in op deze ontwikkeling. Zaterdag heeft het bedrijf bij zijn 21-jarig bestaan een overeenkomst getekend met het Spaans cruisebedrijf Pullmantur. ‘Nu zijn we ook agent van Pullmantur, waardoor onze markt uitgebreid is met landen als Panama, Colombia en Venezuela. De vertrekpunten van de cruises zullen zijn Curaçao en St. Maarten’, geeft Gobardhan aan. Het personeel van het reisbureau is inmiddels al getraind en ingelicht in de diensten van de nieuwe Spaanse partner.

error: Kopiëren mag niet!