Redelijke opkomst voor schaatsen

schaaAfgelopen zaterdag heeft SummerCloud Events de opening gedaan van Schaatsen in Suriname in V-tunnel. Elvira Lens van SummerCloud Events zegt dat ze meer mensen hadden verwacht. Maar er waren die dag heel wat andere activiteiten, dus het kan daaraan liggen. “Wij zijn wel tevreden met de opkomst. De bedoeling is dat we tot en met 31 augustus de mensen in de gelegenheid stellen om vanaf 10.00 s’morgens te komen schaatsen”. Lens geeft aan dat het aan de interesse zal liggen of ze het zullen verlengen. “Als er geen behoefte naar is, dan zullen we alles opruimen en terug gaan naar Nederland”. De mensen krijgen de kans om te ervaren hoe het is om te glijden over ijs. Het gaat weliswaar om een soort van kunstijs. Ongeveer 300 vierkante meter aan platen van kunststof, die hetzelfde effect geven als het schaatsen op echt ijs. Men mag een half uur schaatsen en er is ook een begeleider aanwezig voor de instruscties. (foto: Regillio Derby)

error: Kopiëren mag niet!