Zaterdag oplevering Ramdath Tewarieweg in Nickerie

Zaterdag vindt de oplevering van de verharde Ramdath Tewarieweg plaats in Nickerie. Minister Rabin Parmessar van Openbare Werken zal persoonlijk aanwezig zijn om het formeel gedeelte te doen. In mei had districtscommissaris Wedprekash Joeloemsingh de eerste steen gelegd voor het betegelen van de weg. Voorafgaand aan de betegeling was er gewerkt aan een goede fundering, zodat de straatstenen niet zouden gaan inzakken. De burgervader had toen al aangegeven dat de weg goed aangepakt zou worden. Dit project is uitgevoerd door het ministerie van Openbare Werken in samenwerking met Regionale Ontwikkeling. Hiermee is een lang gekoesterde wens van de plaatselijke bewoners in vervulling gegaan. Hierna zullen Krapahoeklaan en nog andere wegen verhard worden. Op zondag zal de minister een rondleiding aan de pers geven over de primaire loodsleidingen. Volgens sectiehoofd regio west, Charles Perk, ligt het in de bedoeling om de gemeenschap te informeren over alle primaire loodsleidingen in Nickerie. Hierbij zal ook via de media worden voorgehouden wat de specifieke taken van hen zijn. Perk geeft aan dat dit voor het eerst gebeurt in het district.

error: Kopiëren mag niet!