Ramon Abrahams neemt Robinhood over

Ramon Abrahams neemt Robinhood over 1Wat voor onmogelijk werd geacht al die jaren, is nu werkelijkheid geworden. Luwdig van Dijk is voorzitter van SV Robinhood af. Althans, dat maakt Ramon Abrahams bekend in een persbericht. De nieuwe voorzitter is Abrahams zelf. ‘Vandaag 1 augustus 2014 heeft de voorzitter van de voetbalvereniging SV Robinhood, de leiding van de voetbalclub overgedragen aan een interim bestuur onder leiding van de heer Ramon Abrahams. Het interim bestuur is Van Dijk zeer erkentelijk voor de jarenlange bijdrage die hij heeft geleverd aan de vereniging en dankt hem van harte namens alle Robinhood stonfutu’s. Het nieuwe bestuur zal dankbaar gebruik maken van zijn adviezen, gelet op zijn ruime ervaring als bestuurder van de club. Nadere berichten zullen op een later tijdstip worden bekend gemaakt’, luidt het persbericht.

error: Kopiëren mag niet!