Eigen DNA-website voor de jeugd

1 Eigen DNA website voor de jeugd.2Met een druk op de knop werd de lancering gedaan van de DNA-jeugdpagina ofwel de website. Samen met enkele voj-leerlingen, kinderen van het basisonderwijs en de voorzitter van de DNA, Jennifer Simons, werd de handeling verricht. Volgens de voorzitter kunnen de leerlingen die de website nu zullen bezoeken op een heel snelle en gemakkelijke manier beschikken over de nodige informatie.
De DNA-jeugdpagina is in samenwerking met The Back Lot en de United Nations Children’s Fund (Unicef) tot stand gekomen. De jeugdpagina kan door een ieder, maar in het bijzonder door kinderen en leerlingen, worden bezocht die meer willen weten over de werkzaamheden die binnen DNA worden verricht. Zo bestaat ook de mogelijkheid dat zij die de website bezoeken, vragen stellen en opsturen naar leden van de DNA. Middels een contactformulier kunnen zij gericht vragen stellen naar een parlementariër van hun keuze.
Enkele leerlingen wisten aan de krant te vertellen dat zij zeker de nieuwe pagina zullen bezoeken. ‘In het begin waren bepaalde woorden heel moeilijk voor mij om te begrijpen en moest ik mijn woordenboek bijhalen. Met deze nieuwe pagina zal ik zeker alles begrijpen’, gaf een leerling van Mulo Geyersvlijt aan.
DA

error: Kopiëren mag niet!