Start bromfietscertificering per 1 augustus

Op vrijdag 1 augustus 2014 zal het Korps Politie Suriname een aanvang maken met de bromfietscertificering in Suriname. De launch zal, zoals eerder bekend gemaakt geschieden in het district Nickerie. De korpschef van het Korps Politie Suriname zal hierbij aanwezig zijn. Er zal een toets worden afgenomen van de kandidaat en bij positief resultaat zal deze in aanmerking komen voor een certificaat. Kandidaten in Nickerie kunnen zich vanaf heden laten registreren voor deelname op de afdeling Rijbewijzen van Nickerie aan de Oost Kanaalstraat no o1. Nadere informaties over het onderwerp, mag men de komende week tegemoet zien. Op de website van de politie t.w. www.politie.sr is er oefenmateriaal beschikbaar om de doelgroep tegemoet te komen. Kandidaten dienen tenminste 16 jaar te zijn.

error: Kopiëren mag niet!