Man in slaapkamer overvallen

In het afgelopen weekend heeft een beroving zich voorgedaan aan de Gongrijpstraat. Een Braziliaanse man zat in zijn slaapkamer televisie te kijken toen een onbekende man zijn huis binnendrong. Op een gegeven moment kwam de verdachte in de slaapkamer en hield de bewoner onder schot. Vervolgens werd hij vermaand om al het geld welke hij in het huis heeft bewaard aan de rover af te staan. De verdachte was gemaskerd en het betreft vermoedelijk ook een Braziliaanse man. Daar hij in het Portugees communiceerde met het slachtoffer. De verdachte maakte SRD 600,- buit. Na de snode daad verliet hij de woning via de voordeur. Echter heeft de politie geen braaksporen aangetroffen aan de deur. Het vermoeden bestaat dat de rover de toegangsdeur middels een valse sleutel heeft opengemaakt en zich de toegang tot de woning heeft verschaft. De politie van Geyersvlijt is belast met het verdere onderzoek.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!