Politie sluit illegale ziekenhuis

Na verkregen informatie te hebben uitgewerkt heeft de recherche van het bureau Nieuwe Haven, op dinsdag 22 juli in een woning aan de Afiabastraat een inval gepleegd. Daar heeft de politie een illegale ziekenhuis aangetroffen, compleet met patiënten, die aan de infuus zaten. Ook een grote partij medicijnen zijn aangetroffen en in beslag genomen . Door een erkende arts werden de infuus weggehaald bij de patiënten. Waar nodig zijn ze verder verwezen naar erkende ziekenhuizen hier te lande. In deze onsmakelijke zaak is er een persoon aangehouden en hangende het verder onderzoek in verzekering gesteld. De afdeling Fraude van de politie is belast met het onderzoek ,naar de herkomst van van de medicijnen . Het vermoeden bestaat bij de politie ,dat de medicijnen illegaal het land zijn binnengebracht .

error: Kopiëren mag niet!