Verlenging voor moordverdachte

De 55-jarige zoon die zijn ouders met een houwer om het leven heeft gebracht, moet van de officier van justitie nog 30 dagen achter tralies blijven. Hij is dinsdag op het parket voorgeleid waarna zijn inverzekeringstelling werd getoetst door de rechter-commissaris. Afgelopen week woensdag is het echtpaar op brute wijze om het leven gebracht door hun zoon. De vader stierf ter plekke, terwijl de echtgenote kort na aankomst in het ziekenhuis overleed. Bij de recherche legde de verdachte ook allerhande tegenstrijdige verklaringen af. Eerst zei hij dat hij deze daad 3 tot 4 jaren geleden al wilde plegen. Bij nader verhoor zei hij dat het idee die dag bij hem opkwam. Hij zou eerder op de dag een woordenwisseling hebben gehad met zijn ouders, waarna hij dit besluit nam.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!