Echtpaar bij thuiskomst opgewacht door rovers

Een echtpaar is woensdagochtend omstreeks 00.30 na aankomst thuis overvallen. De echtelieden kwamen van een verjaring. Eenmaal binnen, merkte de vrouw des huizes op dat een slaapkamer overhoop was gehaald. Tot haar schrik zag zij twee mannen, van wie één gewapend met een jachtgeweer met ingekorte loop, voor haar staan. De rovers hadden hun gezicht met een rode doek afgedekt. Het echtpaar werd onder schot gehouden en gewaarschuwd om geen lawaai te maken. De daders maakten sieraden, valuta, mobiele telefoons, drie flessen whisky en twee tickets buit. Deze gewapende roofoverval deed zich voor aan de Zapatastraat te Uitvlugt. Uit het onderzoek blijkt dat de overvallers via een venster zich toegang tot de woning hebben verschaft. Beide slachtoffers zijn ongedeerd gebleven. De politie van Uitvlugt heeft deze zaak voor verder onderzoek overgedragen aan de recherche.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!